Ny chef for Erhverv og Innovation

Dato
Kategori
Samarbejde og erhverv

Den 1. august tiltræder Jeppe Debois Baandrup som ny chef for for Erhverv og Innovation.

Jeppe Debois Baandrup kommer fra en stilling som strategifacilitator på Det Kongelige Akademi, hvor han har haft ansvaret for fremdriften og processerne i strategi og vision for 2022-2025. I sin nye stilling skal han blandt andet styrke akademiets partnerskaber med virksomheder og skabe nye stier for arkitekter, designere og konservatorer. 

Jeppe Debois Baandrup kom oprindeligt fra en stilling som stabschef for videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, hvor han stod i spidsen for den løbende forretningsmæssige udvikling. Han har også været direktør på tegnestuen SLA og har desuden arbejdet som rådgiver.

”Det er en chef med solid erfaring inden for innovation og forretningsudvikling, som vi er heldige at få ombord til denne vigtige opgave. Jeppe har et indgående kendskab til organisationen og er dermed flyvende fra start. Derudover er han en person med et blik for de langsigtede perspektiver, som formår at skabe resultater gennem samarbejde” siger rektor Lene Dammand Lund.

Jeppe Debois Baandrup bliver ny chef for Erhverv og Innovation

Internt samarbejde og eksternt partnere
”Jeg glæder mig helt enormt til at arbejde med de mange dygtige medarbejdere i Erhverv og Innovation og få et endnu større indblik i de enkelte områder. Jeg ser et stort potentiale for den fortsatte udvikling af enheden, både i forhold til at forstærke det interne samarbejde og i forhold til at tiltrække eksterne samarbejdspartnere” siger Jeppe Debois Baandrup.

Akademiets enhed for erhverv og innovation har i dag ca. 35 medarbejdere og rummer efter- og videreuddannelsesaktiviteter, udstillingsaktiviteter, start up-support, værksteder, udvikling af campusser samt ledelse af prioriterede strategiske og tværgående samarbejder.